Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€*

Τρόποι & έξοδα αποστολής

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:
Η αποστολή προϊόντων από online αγορές από το κατάστημά μας, γίνονται με τη συνεργασία της Γενικής Ταχυδρομικής και της Ελτά Courier.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ * Εξαιρούνται παραγγελίες με συγκεκριμένα είδη, αυτά είναι τα εξής: “Μαξιλάρια καρέκλας με πλάτη” , “Μαξιλάρια κάθισμα” , “Κουβερτοπαπλώματα” , “Χαλιά”.

Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2 ευρώ.
Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 09.00 πμ μέχρι 17.00 μμ.
Η διαθεσιμότητα που αναφέρεται στα προϊόντα αφορά το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα αποστείλει την παραγγελία σας το κατάστημά μας. Η στιγμή της παράδοσης εξαρτάται από τη γεωγραφική σας περιοχή και μπορεί να διαρκέσει επιπλέον 1-3 εργάσιμες ημέρες, ειδικά αν πρόκειται για παράδοση σε νησί. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις προϊόντων η αποστολή γίνεται με την μεταφορική εταιρία Σφαίρα. Οι λόγοι για τους οποίους τα παρακάτω προϊόντα αποστέλνονται με μεταφορική εταιρία είναι η χαμηλή χρέωση (το κόστος διαφέρει για κάθε νομό της χώρας) και η δυνατότητα αποστολής σε δέματα που ξεπερνούν κάποιο βάρος και όγκο.
Τα προϊόντα αυτά είναι τα εξής: “Μαξιλάρια καρέκλας με πλάτη” , “Μαξιλάρια κάθισμα” , “Κουβερτοπαπλώματα” , “Χαλιά”.

Παραλαβή προϊόντων
Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 14:00 Δευτέρα με Παρασκευή και η εταιρεία συνήθως σας αποστέλλει την παραγγελία σας άμεσα με courier και την επόμενη εργάσιμη μέρα στις μεγάλες πόλεις θα πραγματοποιηθεί η παράδοση. (Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται Σάββατο και Κυριακή).
Σε μικρότερες πόλεις – απομακρυσμένα νησιά μπορεί να χρειασθούν 2-3 ημέρες εάν αποσταλούν με courier.
Οι ανωτέρω προθεσμίες μπορεί να μην τηρηθούν από την μεταφορική εταιρεία σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και δεν ευθύνεται η εταιρεία.

Καθυστέρηση παραγγελίας
Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
Να μην υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος και να αναμένεται η παραλαβή του, σε αυτή την περίπτωση συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για τον χρόνο καθυστέρησης και θα συμφωνήσει μαζί σας για τον τρόπο διαχείρισης της παραγγελίας σας.
Εάν ένα προϊόν έχει σταματήσει η διάθεσή του και από παράλειψη μας δεν έχει αποσυρθεί από την ιστοσελίδα μας, συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας προτείνει εναλλακτικές λύσεις και θα συμφωνήσει μαζί σας για τον τρόπο διαχείρισης της παραγγελίας σας.
Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση που προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας (τηλεφωνικά ή με email) για κάποια διευκρίνηση σχετικά με την παραγγελία σας και δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μας.

© 2022 HappyPanda. All Rights Reserved
Visa Verified by Visa Mastercard MasterCard Secure Code Maestro American Express
0

Καλάθι

0

My cart(0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

There are no products
X